VW TDI forum, Audi, Porsche, and Chevy Cruze Diesel forum banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #1
plz can ne1 help me ive not long bought the car its a gttdi golf 130. its goin into limp mode around 60mph. i have changed the n75 valve checked all pipes, fitted new turbo changed fuel filter im gettin the fault code positive boost devation. gettin really annoyed with it now plz can ne 1 help wud be appreciated thanx
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #3
thanks very much gettin really annoyed with it now lol. pressure checking the system 2nyt. will post updates.Another thing the intercooler is leaking a lot of oil since i fitted new turbo:s
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #4
maybe found it

found that theres a lot of air from around the underside of the intercooler (holed) hope this is the problem
 

·
Premium Member
Joined
·
5,942 Posts
It could well be, the problem is if the boost isn't within certain parameters then the ecu doesn't like it and throws the car into limp mode so a leak in the system will cause the ecu to up the turbo I would've thought because the map sensor isn't getting the full picture, have you also checked the adjustment of the new turbo's actuator? There's a write up in the faq for it.:)
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #9
already changed n75 valve yeh it does hesitate and jump a bit gettin a new intercooler at weekend will let you knw hw it goes
 
1 - 9 of 9 Posts
Top