VW TDI forum, Audi, Porsche, and Chevy Cruze Diesel forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Premium Member
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
car cold starts rough, doesnt hesistate, fires up within a sec of turning the key but the engine shakes like its missing or something out of balance, once its warmed up it feels like it has a hiccup every 3 or so seconds, no sound but a shake you can feel in the seat every 3 secs, regardless of clutch position, and throws no codes

had torsion at +1, +.5 and now -1.0 still the same,

also does not matter if its on malone 1.5 or stock, more pronounced on the 1.5 tune

relative info:
145k
new billet cam and timing belt 3k miles ago
egr and asv cleaned spotless
maf cleaned
sachs smf
new glowplugs and harness
ran diesel purge twice
fuel filter has 8k on it



ideas/thoughts? tia!
 

Attachments

·
Super Moderator
Joined
·
8,921 Posts
First posts normally go in introductions else you could get a free fix and we never see you again!!!

Forum Rules and Guidelines

This is a new forum layout with loads of bugs which have been reported in the new thread. There is no TDI Wiki at the moment to search for problems.
 

·
Premium Member
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #3
First posts normally go in introductions else you could get a free fix and we never see you again!!!

Forum Rules and Guidelines

This is a new forum layout with loads of bugs which have been reported in the new thread. There is no TDI Wiki at the moment to search for problems.
Sorry about that, thanks for the heads up, introduction has been made
 
1 - 3 of 3 Posts
Top