1. Welcome to myturbodiesel.com, if this is your first visit, please read 1000 answered questions - TDI FAQ, DIY, and Wiki by clicking the link here or in the navigation bar above. Click the "Sign up Now" button to the right to create an account, registration is fast and free.
  2. After you create a free account, every subforum has reply boxes. Here is a thread showing how to create an account or post a new question, shown with pictures

New turbo fitted, now lagging

Discussion in 'New TDI forum member introductions' started by Gav-wxm, May 1, 2012.

  1. Gav-wxm

    Gav-wxm New Member

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    1
    Car:
    Golf gt tdi 150
    Hi, I'm new to this site, recently had a re-con turbo fitted to my golf gt tdi 150 and ever since the car is lagging in every gear until the turbo kicks in. When the turbo is in the car runs fine.
    Anybody had this problem? I don't want to try changing a handful of parts because I simply havnt got enough cash to be throwing at the car.
    Any help would be appriciated.
    Thanks
    Gavin
    login to remove this ad
  2. Seatman

    Seatman Active Member

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    5,134
    Car:
    2000 Mk4 Golf Estate 1.9tdi 174 bhp
    Location:
    Scotland
    Mods:
    PP764's, turbo and mapping
    First I would check all the vac lines as any leak will cause this.
    Is this a like for like turbo or a bigger one?
    If nothing else I'd go for adjusting the actuator rod length, there's a faq for it in the how to pages.

    welcometomyturbodies

Share This Page