ABS Code will not hold in module

Discussion in 'Audi TDI forums' started by Dakes55, Sep 4, 2016.

  1. Dakes55

    Dakes55 New Member

    Joined:
    Sep 4, 2016
    Messages:
    1
    Car:
    Audi A4 B6 1.9 TDI Avant AWX Engine
    Location:
    UK
    I am having issues trying to Recode the ABS module on my car, AUDI A4 B6 1.9 TDI Avant 2002, I have done everything as stated in the ross tech video, log in, recode and it shows up ok, but if I turn off the ignition then turn it back on again the coding is lost and back to 00000 again, I have tried doing this about 10 times now and its not working, all brake warning lights on and message saying ABS not coded correctly, I am using a registered copy of VCDS Lite, any ideas whats going on here, it was all working ok before the ABS was unplugged
     
    Last edited: Sep 4, 2016
    login to remove this ad
  2. chittychittybangbang

    chittychittybangbang Administrator

    Joined:
    May 23, 2007
    Messages:
    23,816
    Car:
    2006 Jetta TDI
    Location:
    CT
    My best guess is that the ABS module is having an electronics fault. I've never heard of this before.
     
  3. Keithuk

    Keithuk Super Moderator

    Joined:
    Aug 29, 2010
    Messages:
    6,856
    Car:
    2010 Golf GTD (170) CBBB
    Location:
    Stoke on Trent, England
    What error codes are you getting?

    If you have a registered copy of VCDS Lite then join Ross-Tech forum and post a question with a full AutoScan?
     

Share This Page